Венета Райкова влезе в болница. Тя е претърпяла операция, стана ясно от

...
Венета Райкова влезе в болница. Тя е претърпяла операция, стана ясно от
Коментари Харесай

Шок! Венета Райкова по спешност в болница /Фото/

Венета Райкова влезе в болница. Тя е претърпяла интервенция, стана ясно от профила ѝ в обществените мрежи, където показа фотоси. На фрагментите се вижда, че русата дама се предвижва с проходилка, което тормози почитателите ѝ.

" Не е правилно, че имам персонална и професионална рецесия. В началото на годината на мен ми беше сложена диагноза - разкъсан заден рог на менискус, в резултат на което се е образувала киста ", изясни Райкова и добави, че на 15 септември споделила с почитателите си за проблеми на лявото коляно.
-->


" Бях в болница тогава, сбъркали са ми диагнозата. Няма значение, няма да упрекваме лечебни заведения. И тогава и в този момент съм в частна болница, с цел да не се написа, че съм била в една държавна болница, където не съм стъпвала, по тази причина го прецизирам ", написа Райкова.

" И ето ме в този момент - два часа след интервенцията съумях да стана. Бях обездвижена от кръста надолу, такава е упойката. По време на самата интервенция на коляното безусловно нищо не усещах, Сега към този момент имам болки, само че това са естествени неща. Важното е, че направих първите крачки след интервенцията ", добавя тя, представена от novini.bg.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР